Afspraak maken?   06 - 51041661   info@boekeestyling.nl

Verkoopstyling

Een goede presentatie van uw huis is voor het verkoopproces zeer belangrijk. De verkoop begint al op internet, veel kopers beginnen met een voorselectie van hun favoriete woningen op de huizensites. Uw huis zal daarom positief moeten opvallen tussen het huidige woningaanbod.

Boekee Styling kan u helpen uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Verkoopstyling heeft niets met smaak te maken, maar laat potentiële kopers beter de mogelijkheden van uw woning zien. Een breder publiek zal daardoor geïnteresseerd zijn in uw woning en met deze goede eerste indruk wordt de kans op verkoop aanzienlijk vergroot. Kopers moeten namelijk in de eerste minuten het gevoel krijgen dat ze juist in uw huis willen wonen.

Boekeestyling op Facebook

Facebook Page Loading...

Boekee Styling op Twitter

RT @wateenleukhuis Een superleuke woning met mogelijkheid tot opbouw! wateenleukhuis.nl/woningen/ad…' title='http://www.wateenleukhuis.nl/woningen/adriaan_loosjesstraat_9_2032_ma_haarlem' class='rtw_url_link'>wateenleukhuis.nl/woningen/ad… wateenleukhuis.nl/woningen/ad…' title='http://www.wateenleukhuis.nl/woningen/adriaan_loosjesstraat_9_2032_ma_haarlem' class='rtw_url_link'>wateenleukhuis.nl/woningen/ad…

Ongeveer een jaar geleden op Anneke Boekee's Twitter

Contact

Anneke Boekee
Lorentzkade 210
2014 CG Haarlem

Tel: 06-51041661
E-mail:info(at)boekeestyling.nl

K.v.K: 34321022
BTW nr:185898026B01