Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6

Wat maakt dat toch weer een verschil als jij de foto’s maakt. Ziet er top uit.

— Monique, 27 april 2012

Hartelijk dank voor het styling advies. Hartelijk dank voor je moeite, we hopen en verwachten zeker dat het een positieve bijdrage zal leveren aan het verkoopproces.

— Pim, 14 april 2012

Ik wilde je vertellen dat ons huis verkocht is en ik denk mede dankzij jouw foto’s. Nogmaals hartelijk bedankt.

— Marlene, 4 april 2012

Wat een geweldige foto’s heb je gemaakt! Ik ben er erg blij mee. Hartelijk dank en ik hoop dat deze foto’s de verkoop zullen bespoedigen. Aan jou heeft het in ieder geval niet gelegen. Nogmaals veel dank en een hartelijke groet,

— Martine, 30 januari 2012

In ieder geval bedankt voor je hulp in deze!! Mede dankzij de tijdelijke inrichting hebben we de woning zeker weten verkocht!! Succes verder met de zaken!!

— Wendy, 11 januari 2012

Ik heb een goed bericht: de strategie van nieuwe aankleding, makelaar en prijs heeft gewerkt. Morgen wordt de koopakte getekend voor mijn huis.

— Saskia, 26 oktober 2011

Nogmaals dank voor de mooie reportage van ons huis! Huis verkopen gaat ongetwijfeld lukken met deze foto’s (vraag is alleen maar wanneer 🙂 ). Als wij je kunnen aanraden bij mensen zullen wij dat zeker doen!

— Inge en Marcel, 13 oktober 2011

De Potgieterstraat is verkocht!!! Goede ervaring zo voor mij en mogelijk dat dit door kan zetten naar meer samenwerking in de toekomst.

— Peter, 16 augustus 2011

Dank voor de plezierige wijze van (samen)werken. Het wordt vast mooi en hopelijk succesvol.

— Ina en Piet, 17 maart 2011

Het begint er op te lijken dat ons huis (onder voorbehoud) verkocht is. Niet gek toch, in één week! Iedereen (familie, vrienden) die de nieuwe foto’s zag op Funda was erg onder de indruk van je werk en foto’s! Ik houd je vanzelfsprekend op de hoogte!

— Judith, 18 juni 2010
Ga naar pagina: 1 2 3 4 5 6