Kantoorstyling

Uw kantoor als visitekaartje, de decoratie en styling van uw kantoor is uitermate belangrijk. De eerste indruk is van groot belang, het geeft een visueel beeld van de kenmerken en kwaliteiten van uw bedrijf. Het is niet alleen fijn om in een prettige omgeving te werken, maar een goede uitstraling trekt ook nieuwe klanten. Boekee Styling kan in uw bedrijf de juiste sfeer aanbrengen. Wij regelen voor u de inkoop en de uitvoering, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen en budget. Door creatieve oplossingen te bedenken en goede inkoopmogelijkheden kunnen wij ook met een beperkte investering een prachtig eindresultaat realiseren.

Werkwijze

Boekee Styling komt graag op afspraak naar u toe. Naar aanleiding van ons gesprek, waarbij uw wensen centraal staan maken wij een vertaalslag naar een sfeer die aan uw wensen voldoet. Hierna wordt bekeken hoe wij deze sfeer voor u kunnen creëren en maken wij een plan van aanpak. Aan de hand van uw budget bepalen wij de inkoop en maken wij een passende offerte. Boekee Styling werkt op basis van een uurtarief van € 65,- incl. BTW.

Wilt u toch liever meer dan alleen decoratie en styling van uw bedrijf ? Boekee Styling werkt samen met een gerenommeerde kantoor- en projectinrichter.